Puhelin 08 4152 9999

Paistetut nuudelit, Thaimaalaiset nuudelikeitot, Paistettu riisi | Merikoskenkatu 9, 90500 Oulu

Noodle Bar 9 Facebook Noodle Bar 9 Twitter Noodle Bar 9 Instagram English menu

Menu

Kaikki annokset laktoosittomia ja kaikki riisinuudeli-annokset myös gluteenittomia. Nuudelikeitot tehdään aina riisinuudeleilla. Paistetut nuudelit tehdään joko muna- tai riisinuudeleilla ja paistetut riisiannokset joko jasminriisillä tai täysjyväriisillä asiakkaan toiveen mukaisesti. Jos asiakas ei mainitse toivetta, annokset tulevat munanuudelilla ja jasminriisillä.

HUOM! Nuudeliannokset ja keitot sisältävät maapähkinää ja osterikastiketta. Ilmoitathan mahdolliset allergiat tilausta tehtäessä.

Hinnasto: Lounas (ark. 10.00 – 14.30 ravintolassa ja Take Away) / Päivällinen ravintolassa (ark. 14.30 jälkeen ja lauantaisin) / Päivällinen Take Away (ark. 14.30 jälkeen ja viikonloppuisin)

Lasten annokset: (Ei tuplaliha)

5-13v: -3,00€ / -3,50€ / -3,50€

Alle 5v: -4,50€ / -5,00€ / -5,00€

Opiskelijakortilla aina lounashinnat.

Menu in english here!

Paistetut Nuudelit / Riisi

Hinnat: Lounas / Päivällinen / Take Away(Päivällinen)

Thaimaalaiset nuudelikeitot

Lisukkeet

Kaikki kasvikset ovat tuoreita, emme käytä pakaste- tai säilykekasviksia lainkaan. Käytössä n. 12 eri kasvista saatavuuden mukaan. Paistetuissa annoksissa on aina 6 eri kasvista käytössä, jotka vaihtelevat sesongin ja saatavuuden mukaan.

Valikoimassa myös kausituotteista tehtäviä annoksia (mm. sienet syksyllä, villivihannekset kesällä). Tiedotamme näistä Facebookissa, kun ovat saatavilla